Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 339.2 mg
Alternatieve recepten
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Pan integral al vapor
2h
Pan de centeno con masa agria
154h
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 godz. 50 min
Masa madre de trigo
96 Std.
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min