Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermento natural (de masa ácida)
- 150 g de fermento natural (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
Pan integral con salvado
- 150 g de harina integral de trigo
- 100 g de salvado de trigo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde y para pintar el pan)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 2 yogures naturales desnatados
- 20 g de azúcar
- 10 g de semillas de lino
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de leche desnatada
- 10 ciruelas pasas sin hueso
- semillas de lino para espolvorear el pan
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 503 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral con muesli
4h
Pan integral al vapor
2h
Pan rústico
2h
Pan integral de molde
3 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan de molde integral con espinacas
1 godz. 40 min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan multicereales
24h
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h