Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos
- harina de fuerza para espolvorear
-
250
g de queso crescenza cortado en trozos
of 250 g de queso tetilla sin corteza cortado en trozos - 150 - 200 g de rúcula
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 13907 kJ / 3327 kcal
- Eiwitten
- 139.85 g
- Koolhydraten
- 299.62 g
- Vetten
- 174.43 g
- Vezels
- 18.03 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone vegetariano
1h 50min
Tozzetti
1h 30min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Pizza marinera
1h 40 min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1h 30min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 Std. 45 Min
Pizza diavola
2 godz. 15 min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de jamón y champiñones
1 Std. 45 Min