Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de croquetas
- 70 g de arroz de grano redondo
- 40 g de mijo en grano
- 70 g de trigo sarraceno en grano
-
150 - 200
g de atún en aceite escurrido
of 150 - 200 g de bonito en escabeche escurrido - 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 800 g de leche entera
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
Rebozar y freír
- 200 g de pan rallado sin gluten (certificado sin gluten)
- 3 huevos batidos
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 344 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 4.96 g
- Vetten
- 5.89 g
- Vezels
- 0.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45 min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Tortitas sin gluten
40 min