Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter, in Flöckchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst, fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 32745 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 λεπτ.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Senfeier
1h 5min
Soljanka
45min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Senfeier mit Kartoffeln
1ωρ.
Schmorgurken
30 λεπτ.
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
DDR - Soljanka
1ωρ.
Würzfleisch (Ragout fin)
1ωρ.