Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter, in Flöckchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst, fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 32745 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierschecke
6h 30min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.
Soljanka
45 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
DDR - Soljanka
1 Std.
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Schmorgurken
30 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Senfeier
1h 5 min