Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung
- Wasser
- 1 Zitrone, in Scheiben
- 2 - 3 Artischocken, frisch, je nach Größe
Garen und Fertigstellung
- 1600 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 10 g Essig
- 2 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 470 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 28.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30min
Artischocken alla Romana
50 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1u.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Spargel-Antipasti
40min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 Std. 20 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min