![Frische Artischocken Frische Artischocken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb0c0fe9-ec91-4f9c-b0f6-d31a90d9ae87/Derivates/a55cb5f9-cba0-42a7-83bb-6e2ba4d2a72f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung
- Wasser
- 1 Zitrone, in Scheiben
- 2 - 3 Artischocken, frisch, je nach Größe
Garen und Fertigstellung
- 1600 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 10 g Essig
- 2 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 470 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 28.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5 Std.
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 Min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Matcha-Eis (抹茶冰淇凌)
10 godz. 30 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 godz. 5 min
Udon-Nudeln mit Gemüse (炒乌龙面)
40 min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1 godz. 15 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h