Apparaten en Accessoires
Ricotta (TM6)
Voorbereiding 10min
Totaal 16u. 30min
2 porzioni
Ingrediënten
-
2000 g di latte intero fresco
-
80 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porzioni
Natrium
801 mg
Eiwitten
64.8 g
Calorieën
5125.4 kJ /
1225 kcal
Vetten
65 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
37.3 g
Koolhydraten
99 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentazione
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Ananas sottovuoto
1u. 15min
Code di aragosta con crema pasticcera
6u.
Primo sale
13u. 30min
Formaggio spalmabile alla soia
14u. 30min
Ceci a Cottura Lenta
14u. 40min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2u. 40min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1u. 10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18u. 20min
Yogurt
12u.
Ricotta
5u. 30min
Primosale
4u. 45min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12u. 15min