Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3627 kJ / 867 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 93.7 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 472.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Sacher Torte
2h 30 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Torta Sacher
3h 30min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Torta foresta nera
3h
Torta cremosa al limone
2h 30 min