![Torta Saint Honoré Torta Saint Honoré](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/749085d4-23b9-4e66-b981-c8d2bb6f2c61/Derivates/e880b5fc-d258-4550-9b19-b7d01fbabb32.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3627 kJ / 867 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 93.7 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 472.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta foresta nera
3h
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Crema mousseline
1h
Pan di Spagna
1h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Torta a strati mascarpone e lamponi
5 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Crema chiboust
1h
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema diplomatica
30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min