Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 320 g di spaghetti
- 200 g di guanciale a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3462.7 kJ / 827.6 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 51.4 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 545.6 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Pasta al ragù
1sa 30 dk
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 godz.
Spaghetti alla carbonara
30 min
Patate Sottovuoto
2sa
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pop corn al caramello
1h
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1sa 20 dk
Spaghetti alla carbonara (Bimby Friend)
25 min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 min