![Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52C2E7AD-7C0C-4C29-80AC-A74BF7455157/Derivates/808125CD-38FC-4E31-A721-516ECC9A74F5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 320 g di spaghetti
- 200 g di guanciale a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3462.7 kJ / 827.6 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 51.4 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 545.6 mg
Alternatieve recepten
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2j 15 menit
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1h 40 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h