![Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fcb51bbe-b68a-44ad-b0fe-d757f68585ca/Derivates/01c25668-18f5-4c9b-8b49-4654d4cb9d6b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rostbraten
- 1600 g Roastbeef, am Stück
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Gebratene Zwiebeln
- 100 g Mehl
- 4 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 650 g Zwiebeln, groß, in Ringen
- Öl zum Braten
Spätzle
- 550 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- 5 Eier
- ¼ - ½ TL Muskat
- 180 - 200 g Wasser
Sauce und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ¾ TL Pfeffer
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein
- 300 g Wasser
- 2 EL Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
- 30 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3360 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat
1h 30min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 мин.
Semmelknödel
50 мин.
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2u. 45min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Sauerbraten
72 Std.
Rindsrouladen
1h 30min
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15 min
Kässpatzen
1h 15 min