Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 2 - 3 rametti di cerfoglio fresco, le foglioline e i gambi separati
- 50 g di pomodoro maturo, in 2 pezzi
- 80 g di scalogno
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli in agrodolce
35min
Panini al pesto rosso e uova sode
2h
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1h
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Patate Dauphine
1h 50 min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 godz. 15 min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Spezzatino di manzo danese
30 min
Frappuccino alla zucca
30 min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40min
Torta al burro di arachidi e biscotti
1 godz. 25 min
Purè di patate all'aglio
50min