![Salsa olandese alla paprika e peperoni Salsa olandese alla paprika e peperoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08303702-6260-4582-ab75-6a1c734e6ded/Derivates/bbe3bf06-ae42-453f-b6b3-54c5b25d4ad3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 10 g di acqua
- 2 gocce di Tabasco (optioneel)
- 130 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
of 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante - 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 173 g
- Verzadigd vet
- 82 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di melanzane e peperoncini
35min
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7 godz. 30 min
Crostini di pane con tapenade
25min
Salsa Choron
20min
Gelato alla vaniglia con caramello salato
14sa
Salsa rubra
30min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2ч. 30 мин.
Zabaione al peperone rosso
20min
Pancetta di maiale a Cottura Lenta con noodles e salsa al miso
4h 40min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 godz. 20 min
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Condimento per caesar salad
10 min