Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 10 g di acqua
- 2 gocce di Tabasco (optioneel)
- 130 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
of 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante - 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 173 g
- Verzadigd vet
- 82 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Zabaione al peperone rosso
20 Min
Salsa bernese
20 Min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Salsa aioli
10 Min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Cipolle e aglio insaporiti
20 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min
Fonduta con tartufo bianco
2hod. 20min