Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de dátiles sin hueso
- 150 g de cerveza negra
- 150 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina integral
- 10 g de sal
- aceite de oliva
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 861 kJ / 22 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 326.8 mg
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2h 20min
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min
Pan de cinco semillas
1 godz. 50 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Pan de nueces
3h 45min
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Pan integral de molde
3h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Hogaza rústica con centeno
16hod.