![Pan de espelta Pan de espelta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ADD03A11-2BCE-45B4-956F-BD549A34FED9/Derivates/2844b4e2-698d-4bca-b52b-d3e3007a10e1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
of 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1ωρ. 10 λεπτ.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 godz. 50 min
Pan rústico de cúrcuma
9 godz. 30 min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16 Std. 20 Min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Bollos de espelta y queso fresco
45 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Hogaza integral
5sa
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min