Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
of 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 godz. 10 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan de centeno y manteca
16h
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min