Pan de espelta
TM5 TM6

Pan de espelta

4.2 (65 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 10 g de miel
  • 500 g de harina de espelta
  • 300 g de harina de centeno
    of 300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 50 g de pipas de girasol

Voeding
per 1 rebanada
Calorieën
541 kJ / 129 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
2 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten