Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 ½ cucchiaino di paprica piccante
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di acqua
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 2 peperoni gialli (peperoni appuntiti o lunghi), a rondelle (3 mm)
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6024.4 kJ / 1437.1 kcal
- Eiwitten
- 115.7 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 52.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de chalet
40 min
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Salmone al forno con pesto aromatico
50min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 Min
Gamberi in agrodolce
40 min
Gelato al rabarbaro
36h 25 min
Stufato di pollo alla senape
40 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Zuppa di funghi e patate
45 min
Pollo al forno con verdure e patate
Geen beoordelingen