Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 ½ cucchiaino di paprica piccante
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di acqua
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 2 peperoni gialli (peperoni appuntiti o lunghi), a rondelle (3 mm)
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6024.4 kJ / 1437.1 kcal
- Eiwitten
- 115.7 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 52.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Ragù di lenticchie
1 Std. 30 Min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Focaccia con pomodori
40 Min
Pulled pork alle mele
8h 20 min.
Asparagi con patate
50 Min
Minestrone
45 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min
Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)
35 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min