Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio e impasto
- 200 g di formaggio di montagna (ad es. Etivaz), a pezzi (2 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 400 g di farina bianca
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 punte di coltello di noce moscata in polvere
Cipolle rosolate
- 160 g di cipolle, a rondelle (2 mm)
- 1 cucchiaio di farina bianca
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiai di burro chiarificato
Finitura
- 2 litri di acqua
- ½ cucchiaio sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3258 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Grittibänz dolci
2h 15min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Spätzle alla grigionese
Keine Bewertungen
Crema Thermomix®
45 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min