Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio e impasto
- 200 g di formaggio di montagna (ad es. Etivaz), a pezzi (2 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 400 g di farina bianca
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 punte di coltello di noce moscata in polvere
Cipolle rosolate
- 160 g di cipolle, a rondelle (2 mm)
- 1 cucchiaio di farina bianca
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiai di burro chiarificato
Finitura
- 2 litri di acqua
- ½ cucchiaio sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3258 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con ragù di funghi
45 min
Condimento-BBQ-alla frutta
10 dk
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Lemon Curd
1h
Knöpfli
50 min
Naan al coriandolo
1h 15 min
Pollo al curry
35 min
Polenta
1h
Pollo alla stroganoff
50 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Rösti alla bernese
40 min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1h 20min