Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g farina per pane + q.b. per spianare
- 30 g olio vegetale + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 450 g di farina per pane
- 200 g di yogurt naturale
- 100 g di acqua
- 30 g di olio
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- olio vegetale per ungere
- farina per pane per spianare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1278 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne
2 godz.
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Knöpfli
50 min
Spätzle al formaggio
1h 10min
Polenta ticinese
45 min
Crostata al rabarbaro
55 min
Knöpfli
50 min
Hummus
10 dk
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h
Chicken Teriyaki
45 min
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min