Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (ca. 5 g), Blätter abgezupft
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 5 g), in Stücken (3 cm)
- 100 g di salsiz dei grigioni (1 Stück), in Stücken (2 cm)
- 75 g di pane bianco, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 75 g di pancetta a cubetti
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 200 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 50 g di latte
- 300 g di acqua
- 2 uova
- 8 foglie di bietole, dicke Rippe herausgeschnitten, halbiert
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2945 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1sa
Crostata al rabarbaro
55min
Dip di datteri e curry
5 dk
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min
Maionese
5 dk
Maionese
10 dk
Knöpfli
50min
Tartare di verdure
25 dk
Vinaigrette di senape e aneto
Geen beoordelingen
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 dk