Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2061 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Cornetti al prosciutto
35 min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Salsa cocktail
5min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Spezzatino alla zurighese
50min
Knöpfli
50min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 min