Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre à rôtir
- 250 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût, épaule de bœuf coupée en dés (3 cm)
- 250 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (épaule de bœuf), coupée en dés (3 cm)
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 ½ c. à café de paprika, fort
- 1 c. à café de paprika doux
- 15 g de concentré de tomates
- 200 g de vin rouge, sec
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées et coupées en dés (1 cm)
- 2 poivrons jaunes (poivrons longs ou pointus) coupés en anneaux (3 mm)
- ¼ de c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au potiron
35min
Curry de poisson
35min
Riz à la tomate
30 min
Porc braisé aux pommes
8h 20 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Blanquette de veau aux bolets
1h 30min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Émincé à la zurichoise
50min
Riz Casimir
45min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min