Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 400 g de gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g de vacherin fribourgeois, in Stücken (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de vin blanc, sec
- 15 g de kirsch, nach Belieben
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de paprika doux, gemahlen
- 700 g de pain blanc, in Würfeln (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Café glacé
2 Std. 15 Min
Mousse au Toblerone®
3sa 10 dk
Caramels à la crème
2 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Papet vaudois
55min
Émincé à la zurichoise
50min
Fondue au fromage
20 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Roulade au citron
3h