Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce tartare
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 50 g de cornichons, coupés en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 2 œufs cuits durs
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 2 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- ¾ de c. à café de sel
- 1 pointe de couteau de poivre, moulu
Beignets
- 50 g de beurre
- 200 g de bière
- 160 g de farine
- 1 ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre blanc moulu
- 1 l d'huile de friture
- 500 g de filets de perche dépiautés, coupés en deux dans le sens de la longueur selon la taille
- 1 c. à soupe de farine
- 1 citron, bio coupé en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 95.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Milanais
3 Std.
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min
Macaronis du chalet
45 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Moutarde de Bénichon
40 min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Émincé à la zurichoise
50 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Riz Casimir
45 min