Compatibele versies
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di anacardi
- 30 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di uvetta ammollata in 20 g di brandy + q.b. per guarnire
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1200 g di acqua
- 150 g di riso Venere
- 160 g di petto d'anatra affumicato, affettato
- glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1538.7 kJ / 367.8 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 33.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porridge alle mandorle e mirtilli
10 Min
Bon bon al cioccolato bianco
4 Std.
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Insalata di lenticchie beluga e tofu con dressing al lampone; yogurt alla stracciatella (Bimby Friend)
40min
Vellutata di spinaci e topinambur, salmone alle erbe e limone, carote al timo
1h 30 min
Salmone con miso e salsa gochujiang piccante
7h 30 min
Insalata di riso integrale
55 min
Pudding di riso venere e mango
8h 45min
Scalogno brunito (250 g)
25 min
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20 min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Mousse salmone e aneto
10 Min