![Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A72EE099-2155-405A-8B98-B02E368B21BB/Derivates/613f9612-384c-41cc-8eed-6a4dc2b99d53.jpg)
Compatibele versies
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho finocchio e mela
15min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5min
Salsa rubra
30min
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Lecso
40 Min
Salsa Soubise
30min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 Min
Zuppa di uova e tofu
55min
Patè alle castagne in crosta
10h
Carbonade
2h 10min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Spezzatino al Barolo
5h 40 min