Compatibele versies
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta al formaggio
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Zabaione al sidro
15min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
40min
Croquembouche monoporzione
2óra 40p
Salsa della nonna
3h 30min
Bagna cauda
35min