Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 2 diente de ajo
- 800 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 120 - 130 g de beicon ahumado en tiras de 5 mm
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 250 g de vino tinto
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 6 cebollitas francesas pequeñas
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1 hoja de laurel seca
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1960 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 754.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3小时 20 分钟
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17sa 30 dk
Ternera Stroganoff
1 Std.
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5 Std.
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4 Std.
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30 min
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2h 20min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20min
Salmón teriyaki al vacío
1小时 20 分钟
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.