Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 700 g Weißer Bierrettich, in Scheiben (1-2 cm)
- 15 g Senf, scharf
- 40 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 2 TL Zucker
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen, inkl. Grün
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 3 - 4 Radieschen, rot
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 371 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 Std. 30 Min
Apfel-Sauerkraut-Salat
1 Std. 15 Min
Hafaloab mit Kraut
1 Std. 15 Min
Selleriesalat
1 Std. 15 Min
Wintersalat
55 Min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 Min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Suppengrundstock
20 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min