Compatibele versies
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chalotas en cuartos
- 250 g de cebolla roja en octavos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas
- 30 g de caramelo líquido
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 826 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 145 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Judías verdes crujientes con chalotas
35 min
Panaché de verduras de primavera con vinagreta de fresas
1 Std.
Salteado de escarola con puerros
20 Min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 Min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 Min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min