![Berenjenas rellenas con alubias y tomate Berenjenas rellenas con alubias y tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/296d364b-e24d-4778-b4ef-5be7578bcc5d/Derivates/80fa5ddf-9925-42ec-aad0-f4943af45bb4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 berenjenas
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 70 g de pimiento rojo en trozos
- 150 - 200 g de carne picada de ternera desmenuzada
- 100 g de tomate frito
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 1 cucharadita perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 953 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 533.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Judías al horno con verduras
30min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1h
Bollitori
40min
Habas en salsa de tomate con chalotas caramelizadas
1h
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30min
Tagliatelle de trigo sarraceno con ragout de verduras
1h
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1h
Judías pintas con verduras
35min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min