Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód
-
150
g płatków owsianych, górskich
of 150 g płatków owsianych, błyskawicznych -
30
g cukru
of 30 g ksylitolu - 40 g oleju kokosowego (patrz wskazówka)
-
40
g masła migdałowego, prażonego
of 40 g masła migdałowego, jasnego
Tofurnik
- 2 limonki
- 250 g mleka kokosowego, płynnego (patrz wskazówka)
- 10 g agaru
- 400 g tofu, świeżego, pokrojonego na kawałki
- 300 g mango, dojrzałego, pokrojonego na kawałki
-
80 - 100
g cukru
of 80 - 100 g ksylitolu - owoce jagodowe, świeże, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1430.6 kJ / 341.7 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 9.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegański majonez
15min
Wegańskie bezy
2h 45 min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6h 55min
Sernik z tofu (tofurnik)
4h 40min
Wegańskie ciasto kokosowe
50 Min
Wegański burger bezglutenowy z portobello
1 Std.
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 Std. 30 Min
Placek z hummusem z cieciorki
20 Min
Weganella-wegańska mozarella
6 Std. 20 Min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20min
Brownie fasolowo-daktylowe
2h
Brownie z czerwonej fasoli
1 Std.