Compatibele versies
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 238 g
- Vetten
- 100 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 Std. 10 Min
Brownie z czerwonej fasoli
1 Std.
Krem czekoladowy z awokado
5 dk
Placki gryczane bez laktozy
35 Min
Masło daktylowe
15min
Lody migdałowe (bez cukru)
12 Std. 45 Min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1h 55min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 Std.
Masło orzechowe
5 dk
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 Min
Napój migdałowy
10 dk
Krem czekoladowy z bananami
15min