Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 15.2 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Ratatouille di verdure sottovuoto
1ωρ.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1ωρ. 10 λεπτ.
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.