Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1ωρ.
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 λεπτ.
Tarte provençale
1h 40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15min
Käse-Oliven-Stangen
1 Std. 50 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2h 30min
Französische Zucchini-Tarte
2sa
Focaccia auf apulische Art
1h 40min