Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 godz. 40 min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1h 15min
Maronen-Walnussfladen
10 Std. 25 Min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1ωρ.
Focaccia mit Kirschtomaten
2u. 45min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 λεπτ.
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.