Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pinsateig
- 310 g Wasser
- 1 g Hefe (erbsengroß)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Dinkelmehl Type 630
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Rhabarber und Fertigstellung
- 3 - 4 Stängel Rhabarber (ca. 300 g), in Stücken (5 mm)
- Zucker zum Bestreuen
- 300 g Crème fraîche (siehe Tipp)
- 30 g Honig
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ziegenkäserolle, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 - 30 g Walnusshälften
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3414 kJ / 816 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1991 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 godz.
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1 Std. 25 Min
Orientalische Veggie-Patties
1h 35 min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Möhren-Mais-Buns
2h 30 min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10 min
Kürbis-Dog mit Chutney
3h
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Rote-Bete-Tarte
1h 30 min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45 min
Dinkel-Seelen
9h