Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 230 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat
- Wasser zum Kochen
- 12 Salbeiblätter
- 25 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2981 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48u.
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1 godz. 35 min
Risotto milanese
35min
Gnocchi mit Salbeibutter
2u.
Risotto
30min
Sauce Béarnaise
40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2u.
Käsefondue
15min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Focaccia mit Rosmarin
2u. 30min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min