Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (optioneel)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Arancini Siciliani
5 Std.
Crostata mit Vanillecreme
2 Std.
Focacce mit Oliven
2 Std.
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min