Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de salsa de soya
- 20 g de miel de abeja
- 10 g de azúcar mascabado, al rededor de las cuchillas
- 15 g de vinagre de arroz
- ½ cdita de jengibre, fresco, rallado o picado
- ⅛ cdita de hojuelas de chile seco,(chile de árbol)
-
35
g de sake (vino de arroz japonés)
of 35 g de vino blanco - 2 muslos de pollo, con piel (aprox. 180 g c/u)
- agua, para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua, sin rebasar la marca máxima del vaso 2,2 L
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 1 cdita de fécula de maíz
- ½ - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas delgadas
- ½ chile, fresco, sin semillas y en rebanadas delgadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2275 kJ / 543.8 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1022.6 mg
Alternatieve recepten
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Rub BBQ
5 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Sal roja
5 min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20 min
Pollo teriyaki
30min
Palanqueta de cacahuate TM6
1h 30min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Hamburguesa trufada
40 Min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min