Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de arroz para sushi
- 250 g de camarones pelados desvenados, en trozos (3 cm)
- 50 g de ejotes frescos sin tallos, en trozos (3 cm)
- 50 g de granos de elote amarillo, drenado
- 370 g de agua y un poco más
- 20 g de salsa de soya, baja en sodio
- 10 g de aceite de ajonjolí tostado y un poco más para rociar
- 20 g de salsa de ostión
- 10 g de vinagre de arroz natural
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de sal
- cebolla cambray, solo el tallo verde en rebandas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1678 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Puré de papas
50 min
Pollo kung pao
45 min
Milanesas de res
1 Std. 40 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Puré de papa y poro
40 min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Salmón y verduras al vapor con arroz amarillo y pasas
40 min
Chow Mein
55 min
Pollo teriyaki
30 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Camarones salteados a los tres chiles
1 Std. 30 Min