Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo y sal
-
250
g de azúcar refinada
of 250 g de azúcar estandar - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal, fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- 1 cdita de sal
- 50 g de vinagre blanco
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Mantequilla de romero y tomillo
20 Min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 Min
Pulpo con soya y mantequilla
1 Std. 40 Min
Caramelo salado
1 Std.
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1h 50min
Helado de ginebra y lavanda TM6
14h 35 min
La Pavlova despeinada
4 Std.
Praliné de avellanas TM6
25 Min
Palanqueta de cacahuate TM6
1 Std. 30 Min
Helado de chocolate
12 Std.
Tortugas de tres chocolates
1 Std.