![Harina sin gluten para panadería Harina sin gluten para panadería](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C67AF0C0-1353-4BA6-8BAF-616FE5D55D99/Derivates/4C138CF6-E5F2-4EDC-B4BC-14C586F13A7E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g de garbanzos secos
of 100 g de harina de maíz nixtamalizado - 100 g de quinoa blanca
- 100 g de arroz
- 50 g de linaza (optioneel)
- 100 g de avena
- 50 g de amaranto
-
1
cda de fécula de maíz
of 1 cda de semillas de chía
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 6468 kJ / 1540 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 304 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 55 g
- Natrium
- 62 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leche de almendras TM6
12h
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Fugaz vegano sin gluten
1h
Baguette sin gluten
1h
Leche de almendras
12h
Leche de coco
10min
Harina sin gluten para pastelería
10min
Harina de arroz
5 Min
Harina de almendras
30 min
Hot cakes sin gluten
30 min