Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 10189 kJ / 2426 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 217 g
- Vetten
- 182 g
- Verzadigd vet
- 110 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 236 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Betún de chocolate
10min
Betún de chocolate
10min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3h 30min
Pastel double fudge
3 Std.
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Ganache de chocolate
45 min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4 Std. 20 Min
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15min
Ganache de chocolate
35 min
Corona de chocolates
1 Std. 30 Min