Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de limón
- aceite de girasol, para engrasar
- 250 g de azúcar refinada
- 1 limón amarillo, ralladura
- 4 huevos
- 240 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
- 130 g de yogur griego
- 80 g de aceite de girasol
Crema de limón
- 110 g de azúcar
- 1 - 2 limones, ralladura
- 70 g de jugo de limón recién exprimido
- 80 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 3 yemas de huevo
- 1 huevo
Merengue Suizo
- 3 claras de huevo
- 140 g de azúcar
- 1 pizca de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet
1h 30min
Pastel double fudge
3 Std.
Glaseado blanco
2h
Ganache de chocolate
35 min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Panqué de vainilla
2h 40min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Betún de mantequilla básico
10 Min