Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
of 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 350 g de harina
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal fina
- 170 g de mantequilla
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollitos para la cena
1h 40min
Pan brioche
14h
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Pan de leche
2h 20min
Pan rústico
2h
Mermelada de fresa
55 Min
Pan de muerto
3 Std.
Baguette
3h 45min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Bisquets
40 Min