Apparaten en Accessoires
Pan de brioche
Voorbereiding 20min
Totaal 5u.
16 rebanadas
Ingrediënten
-
20 g de leche
-
2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (12 g)20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
350 g de harina
-
4 huevos
-
60 - 100 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal fina
-
170 g de mantequilla
-
1 yema de huevo para barnizar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 rebanada
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
El Libro Básico
205 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Pan blanco
1u. 40min
Baguette
3u. 45min
Yogur natural
11u. 10min
Pan de leche
2u. 20min
Bollitos para la cena
1u. 40min
Pan de caja
2u. 30min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Bollitos de albahaca y parmesano
2u. 50min
Pan brioche
14u.
Pan de caja blanco
2u.
Rosca de yogur
1u. 40min
Trenza de pan de leche
2u. 20min