Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 1 pizca de sal
- 2 cucharaditas de azúcar (10 g)
- 120 g de harina
- 3 huevos (53-63 g cada uno)
Salsa de chocolate
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- 40 g de mantequilla, en trozos
- 200 g de leche
- helado de vainilla, casero o comercial
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de vainilla
12h
Crema pastelera
10 min
Bizcocho genovés
1h 50min
Sandwich helado de vainilla
14 Std.
Tarta de maracuyá
4h
Crema pastelera
10 min
Masa sablé
10 min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30min
Ganache de chocolate
35min
Pasta choux
2 Std.
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min