Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macarronada
- 120 g de almendra en polvo, del super mercado o procesada (ver tip)
- 120 g de azúcar glass, del súper mercado o procesada (ver tip)
- 20 g de cocoa en polvo
Merengue suizo
- 4 claras de huevo, (aprox. 130 g), con 2 a 3 días de reposo.
- 130 g de azúcar refinada
- 100 g de mermelada, o 100 g de ganache de chocolate
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 168 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de caramelo TM6
1sa 30 dk
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Merengue italiano
20 Min
Betún de chocolate
10min
Pastel double fudge
3 Std.
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Masa sablé
10min
Macarrones de chocolate
24h
Ganache de chocolate
35 Min
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Macarrones con merengue francés
1sa 30 dk
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min