![Pannacotta con salsa de mango Pannacotta con salsa de mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF3999A5-DC05-4518-B483-D658906E04A3/Derivates/869EAA08-8C80-40AC-9B00-908C75E152D8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pannacotta
- 70 g de leche
- 1 cucharada de grenetina en polvo
- aceite vegetal, para engrasar
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 50 g azúcar refinada
- 1 cucharadita de vainilla
Salsa de mango
- 200 g de mango congelado
- 80 g de azúcar refinada
- hojas de hierbabuena, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1352 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Strudel de manzana
1h 45 min
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Pastel de tres leches
2 Std.
Pannacotta
6 Std. 15 Min
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Pay de camote enmielado
1hod. 40min
Mil crepas de limón
1 Std.
Panacota con coulis de fresa
6h 25min
Tartas de nuez
1 Std.
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
Pastel de tres leches
3 Std.