Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojas de parra rellenas
1h 40min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Gyoza (dumplings)
1h 30min
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2sa
Salteado asiático con noodles TM6
45 min
Ramen japonés
1h 40min
Gua Bao (Panes rellenos de cerdo bbq)
13h
English muffins
1h 30min
Pollo kung pao
45 min
Gohan
45 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min