Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min
Pizza de manzana, caramelo y streusel de avena
1h
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2sa
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Fatayer con queso y menta
1h 5min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1sa 10 dk
Arroz para sushi
40 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1sa 20 dk
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15min
Gua Bao (Panes rellenos de cerdo bbq)
13h
Roles de canela con glaseado
2h 30 min
Ramen japonés
1 Std. 40 Min