Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 huevos
- 80 g de aguardiente
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)
- 200 g de leche
- 3 sobres de gaseosa en polvo
- 820 g de harina de repostería
- 1000 g de aceite para freír
- 200 - 300 g de azúcar glas (para rebozar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1 Std.
Pestiños borrachuelos
50 Min
Roscos de vino
45 Min
Tocino de cielo
4h 30min
Bizcochos borrachos
1 Std. 5 Min
Porra antequerana
1h 10min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Gazpachuelo
35min
Piononos (Andalucía)
13h 20min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2 Std. 30 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 Min