Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- mantequilla para engrasar el molde
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Almíbar de café y moscatel
- 30 g de azúcar
- 70 g de vino dulce moscatel
- 100 g de café solo, frío
Nata de turrón
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 1000 g de nata (35% de grasa) muy fría
Montaje
- 50 g de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3448 kJ / 825 kcal
- Eiwitten
- 17.07 g
- Koolhydraten
- 61.02 g
- Vetten
- 56.96 g
- Vezels
- 5.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta a los tres chocolates
4 Std. 40 Min
Flan de turrón
3 godz. 40 min
Tarta gijonesa
4 Std.
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5h 30min
Pastel de turrón y chocolate
3 godz. 50 min
Tarta mousse de limón
4 godz. 30 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Delicia de jijona con corazón de mango
13 Std. 10 Min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Tarta de manzana y flan
3 godz. 20 min
Milhojas de merengue
1h 40min