Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Otras elaboraciones y montaje
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre de 30x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pincelar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 928 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.01 g
- Koolhydraten
- 15.06 g
- Vetten
- 16.19 g
- Vezels
- 0.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 Min
Brazo de gitano
3h
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Bambas de nata
1h 50 min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Tarta San Marcos
4h
Cañas de nata
30 Min
Cremadillos
3h 50 min
Canutillos de crema
3h
Milhojas de merengue
1h 40 min