Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Montaje
- 500 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2138 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 6.18 g
- Koolhydraten
- 66.08 g
- Vetten
- 24.68 g
- Vezels
- 0.62 g
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Brazo de gitano
3 godz.
Milhojas con crema pastelera y nata
1 godz.
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Minitartas San Marcos con trufa
3 godz.
Boston cream pie
3 godz.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Canutillos de crema
3 godz.