Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Montaje
- 500 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2138 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 6.18 g
- Koolhydraten
- 66.08 g
- Vetten
- 24.68 g
- Vezels
- 0.62 g
Alternatieve recepten
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Crema pastelera
10min
Bambas de nata
1h 50 min.
Tronco de Navidad con praliné
2u. 20min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Boston cream pie
3 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Brazo de gitano
3 Std.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min